30 Seconds - Partyspel

41,99
Stel je voor: een bruisend partyspel dat de competitieve geest in je naar boven haalt en jouw feest naar een hoger niveau tilt! Maak kennis met het sensationele teamspel dat de vraag stelt: welk team bereikt als eerste de finish?

Dit is niet zomaar een spel, maar een spektakel voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Trommel je vrienden en familie op, want 30 SECONDS staat garant voor lachwekkende momenten en onvergetelijke avonden.

Hoe werkt het? Verdeel je gezelschap in teams en laat een van jullie het avontuur aangaan. In slechts 30 seconden moeten zij proberen zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Raad je het goed? Dan schuif je met jouw team vooruit op het speelbord. Maar pas op, een dobbelsteenworp kan het spel zo weer veranderen!

30 SECONDS is het ultieme spel waar snel denken en snelle praatjes de sleutel zijn tot succes. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Dus maak je klaar voor een supergezellige tijd met dit uitdagende spel dat jouw familie- en vriendenkring verbindt en voor een onvergetelijke belevenis zorgt. Ready, set, go!
Meer informatie Meer weergeven
Hoe werkt het spel 30 Seconds-Partyspel?

30 Seconds Partyspel is een leuk bordspel waarin je samen met je vrienden en familie een team bent dat probeert zo veel mogelijk antwoorden op vragen over verschillende onderwerpen te geven in 30 seconden. Het spel is geschikt voor 2-6 spelers vanaf 12 jaar.

trustpilot-product.phtml